Best Sales • 4 september 2019

Kaup24 avab oma e-poe teistele kauplejatele

Baltikumi suurim e-kaubanduse ettevõte Pigu Grupp teatas turupõhise kauplemise käivitamisest. Pigu.lt, 220.lv ja Kaup24.ee ostjaid ja müüjaid ühendav e-poe platvorm annab müüjatele võimaluse kasutada fuktsionaalset e-poe lahendust.

Pigu Grupi tegevjuht Dainius Liulys: Turupõhine kaubandus toimib rahvusvaheliselt väga hästi  Foto: Vladimiras Ivanovas

„Avades Pigu Grupi e-poe teistele kauplejatele, oleme astunud e-kaubanduse arengus uude faasi ning anname seeläbi ka kõigile kohalikele ettevõtetele võimaluse kasvada. Meie kümne aasta jooksul omandatud kogemused ja hästi arenenud infrastruktuur võivad viia kolme Balti riigi väikese ja keskmise suurusega ettevõtted järgmisele e-kaubanduse tasemele. Usume, et väikeettevõtlus on riigi majanduse selgroog ja näeme suuri võimalusi, et üheskoos kasvada,” ütles Pigu Grupi tegevjuht Dainius Liulys.

Tegevjuhi sõnul aitab kauplemisplatvormi avamine teisele ettevõtetele kaasa nende võimalikule kiiremale edule. Nad ei pea looma oma e-poode, investeerima ja töötama klientide voogude ligimeelitamise nimel, vaid saavad kohese juurdepääsu Baltikumi suurimale kliendivoole – see võimaldab väikestel ja keskmise suurusega ettevõtetel endale rohkem seada ambitsioonikaid eesmärke ning keskenduda oma toodete arendusele, mitte platvormi loomisele.

Pigu Grupp, sh Kaup24 ei paku nüüd ainult võimalust kaubelda oma kolme e-poe kaudu, vaid pakub ka turundustuge, hästi arenenud makse- ja kauba kohaletoimetamise infrastruktuuri, mis tagab klientidele hea ostukogemuse.

„See on loomulik areng, sest juhtiva e-kaubanduse ettevõttena kujundame turgu. Uueneme pidevalt ja teeme uuendusi nii, et need vastaksid klientide ootustele kõige paremini. Turupõhine kaubandus pole globaalses mastaabis uus lahendus, see on väljakujunenud tegevuspraktika, mis toimib rahvusvaheliselt väga hästi. Oleme kindlad, et seda lahendust vajavad ka Eesti, Läti ja Leedu ettevõtted ja kliendid väga,“ lausus Liulys.

Sarnaselt välismaiste platvormidega peavad müüjad maksma turul kaubeldavate toodete eest kuutasu, samuti müüdavate toodete vahendustasusid ja seda sõltuvalt tootekategooriatest. Siiski esimesed liitujad enne 1. oktoobrit saavad õiguse kaubelda 6 kuud ilma kuutasu maksmata.

Liulyse sõnul on hetkel keeruline öelda, kui palju müüjaid liitub. „Mitmed ettevõtted, sealhulgas nii tuntud traditsioonilise kaubanduse kui ka e-kaubanduse esindajad, on juba meie e-poodide kaudu müügivõimalusi taotlenud,“ kergitas tegevjuht saladusloori.

„Pöörame suurt tähelepanu partnerite valimisele - ennekõike oleme pühendunud pakkuma oma klientidele kvaliteetset teenust. Meie jaoks on oluline, et platvormiga liituks võimalikult palju müüjaid ja pöörame tähelepanu igale huvilise - nii suuretele tegijatele kui ka väikestele ettevõtjatele. Teisest küljest soovime ka, et nad müüksid oma tooteid meie platvormi kaudu edukalt, esimesteks müüjateks osutuvad need, kellel õnnestub registreerimisprotsess sujuvalt lõpule viia," sõnas Liulys.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111