Best Sales • 22 oktoober 2019

Eesti parim administraator selgub järgmisel nädalal

AICR Estonia korraldab 28. - 29. oktoobril Eesti parima hotelliadministraatori võistluse. Kahepäevane üritus toimub rekordarvu osalejatega Radisson Blu Sky Hotelis ning hõlmab endas kandidaatide koolitamist ning täispikka võistluspäeva. Võitja esindab Eestit veebruaris toimuval rahvusvahelisel võistlusel Varssavis.

Eelmise aasta võitja Rauno Põld  

Radisson Blu Sky Hotelis toimuval võistlusel osaleb 16 kandidaati erinevatest Eesti viie ja nelja tärni hotellidest. Kandidaatide juures hinnatakse nutikust leida keerulistele situatsioonidele lahendus, üldist väljanägemist, korrektset kõnemaneeri, inglise keele oskust ning empaatiavõimet.

Võistluspäevale eelnev koolitus 28. oktoobril aitab kandidaatide ette valmistuda pingelisteks situatsioonideks, mis kirjeldavad pigem hotellinduse igapäevaelu. Rahulolematud püsikliendid, toast kadunud esemed, lauabroneeringud restoranidesse või töötamast lakanud toakaardid - kõik need kuuluvad vaprate vastuvõtuadministraatorite igapäeva tegevuste hulka.

29. oktoobril on oodata tihedat võistluspäeva, mis algab kirjaliku teadmistekontrolliga, et näidata administraatori silmaringi hotellimaailmas. Peale testi peavad kandidaadid etteantud stsenaariumi alusel leidma keerulisele situatsioonile kõige parema lahenduse, pidades meeles nii hotelli käivet kui ka külalise rahulolu. Läbimäng toimub viieliikmelise kohtunikepaneeli ees ning võitja kuulutatakse välja sama päeva õhtul.

Ürituse üks korraldajatest, eelmise aasta võitja Rauno Põld, loodab näha uue võistlusformaadi positiivset mõju kandidaatidele. “Olenemata tulemusest, saavad sellel aastal võistlejad väga hea kogemuse. Kaks päeva on suunatud pigem klienditeeninduse taseme tõstmisele ning osalejate vahel võrgustiku loomisele,” lausub ta.

Eesti parima hotelliadministraatori võistlust korraldatakse juba 2001. aastast ja selle peakorraldaja on AICR Estonia. Selle aasta võitja sõidab Eestit esindama hotelliadministraatorite rahvusvahelise võistluse finaali, mis toimub 2020. aasta veebruaris Varssavis.

AICR Estonia on AICR International (The International Association of Deputy Managers and Reception Heads of Luxury Hotels) rahvusvahelise liidu alaliit Eestis, mis koondab Eesti nelja ja viie tärni hotellide vastuvõtujuhte. Ühingu eesmärk on tõsta teadlikkust vastuvõtuadministraatori ametist ja edendada valdkonna arengut Eestis.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111