Best Sales • 3 detsember 2019

Kui esimene klikk müügis ära käib, siis saad aru, et assa kuramus..

Creditinfo võtmekliendihaldur Lenar Valk ütleb, et on müügitöös korduvalt kahelnud. Ta usub, et müügitööd katsetades peab see õige klikk ära käima. Siis tekib sul alles tunne, et tahad müüki täiega edasi teha.

Videointervjuu Creditinfo võtmekliendihalduri Lenar Valkiga (paremal). Intervjueerib müügikoolitaja Urmas Kamdron.  

Urmas Kamdron nägi ühel suurel konverentsil, kuidas Lenar Valk müüs tippjuhtidele Creditinfo teenuseid. Kõrvalt vaadates tundus Urmasele Lenari müük täpselt see õige. Urmas patsutas talle õlale ja kutsus Lenari Müügiminutitesse oma kogemusi jagama.

"Olen võtmekliendihaldur, kes alustas müügis kõige alumiselt redelipulgalt. Keegi ei mõtle, et nüüd hakkan müügiinimeseks, see lihtsalt tuleb. Ma märkasin juba koolis, et kuulun kuidagi kõikidesse gruppidesse. Olen õppinud tegelikult hoopis infotehnoloogiat. Juhtus nii, et läksin praktikale suurde IT ettevõttesse ja sattusin tegelema kliendiga, kes soovis lahendust, mida tal tegelikult vaja ei olnud. Me kõik saime aru, et lahendus on hoopis mujal. Sealt sai alguse minu müügikarjäär. Kuidas teha kliendile selgeks, mida ta tegelikult vajab..."

Vaata videointervjuud Creditinfo võtmekliendihalduri Lenar Valkiga. Intervjueerib müügikoolitaja Urmas Kamdron.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111