Pipedrive laieneb Läti ettevõtte Mailigen ostuga e-turunduse turule

Eesti päritolu müügitarkvara ettevõte Pipedrive tegi oma esimese ostutehingu, omandades e-turundusega tegeleva Läti idufirma Mailigen. Riiast saab Pipedrive’i viies arenduskeskus, kus hakatakse arendama uut versiooni tarkvarast, mis ühendab müügi ja turunduse funktsionaalsuse.

Timo Rein  

Pipedrive’i juhatuse esimehe ja kaasasutaja Timo Reini sõnul aitab Mailigeni lahendus kaasa Pipedrive’i eesmärgile pakkuda parimaid ning lihtsalt kasutatavaid tööriistu igas müügitegevuse etapis, alates kontaktide leidmisest ja arendamisest, lõpetades tehingute lõpuleviimise ja klientide hoidmisega. “Müük ja turundus käivad käsikäes ning Mailigeni turunduse automatiseerimise tehnoloogia lisamisega Pipedrive’i platvormi saavad meie kliendid veelgi lihtsamalt ja kiiremini tulemuslikke kliendikontakte luua ning neid uute pakkumistega kursis hoida,” lisas Rein.

Mailigeni juhi ja kaasasutaja Janis Rozenblatsi hinnangul on tehing kindel märk Läti idufirmade küpsemisest ning aina enam rahvusvahelisi ettevõtteid hoiab sealsel turul silma peal. “Eesti tehnoloogiasektor on tänu Skype’le ja riigi mõistlikele otsustele olnud aastaid teiste naaberriikidega võrreldes eelisseisus. Nüüd oleme Eestile jõudsalt kandadele astumas ning Mailigeni edukas väljumine kinnitab, et ka lätlased suudavad luua hea kvaliteediga ning globaalselt konkurentsivõimelisi SaaS ettevõtteid,” sõnas Rozenblats. “Loodame väga, et Pipedrive’i ost paneb aluse uuele väljumiste trendile, mis elavdab Läti idufirmade ökosüsteemi investeeringute ja uute töökohtade loomisega,” lisas ta.

Janis Rozenblats  Foto: Rudolfs Liepins

Järgmistel kuudel keskenduvad Pipedrive ja Mailigen tehniliste lahenduste ja ettevõtete integreerimisele ning üsna peagi tullakse turule uue tugeva tootega. Tehingu järel jätkab Rozenblats Läti üksuse juhtimist. Riia kontorist saab Tallinna, Tartu, Praha ja Lissaboni kõrval Pipedrive’i viies arenduskeskus. Kõik Mailigeni töötajad liituvad Pipedrive’i üle 630-liikmelise meeskonnaga, kus on esindatud ligi 50 erinevat rahvust. Pipedrive plaanib Riia meeskonda värvata nii arendajaid kui ka muude valdkondade töötajaid.

Mailigeni omandamine oli Pipedrive’i esimene ostutehing ettevõtte kümneaastase ajaloo jooksul. Tehingu suurust ja tingimusi ei avalikustata.

Mailigen on intuitiivne e-posti automatiseerimise platvorm, mis pakub paindlikke lahendusi eelkõige väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. 2010. aastal asutatud ettevõtte peakontor asub Riias ning seal töötab 22 töötajat. Eestis kasutab Mailigeni teenuseid näiteks CV-Online, Bayer ja Advokaadibüroo Sorainen.

Pipedrive on 2010. aastal Eestis asutatud müügijuhtimise tarkvara ettevõte. Täna kasutab Pipedrive’i müügitööriistu üle 90 000 ettevõtte rohkem kui 150 riigis.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111