1Partneri elamispindade müük sai uue juhi

Balti suurima kinnisvaragrupi 1Partneri elukondliku kinnisvara müügiteenust hakkab Eestis juhtima senine arendusjuht Meelis Ränk.

Foto:

1Partner Kinnisvaragrupi juhi Martin Vahteri sõnul jätkab ta ise keerulisel ajal strateegilise juhtimise ning Balti operatsioonidega. “Kaasasime Eesti kinnisvaravahendust juhtima tugeva spetsialisti ning ka isiklikult kõva müügimehe,” ütles Vahter.

Meelis Ränki sõnul on kinnisvarabüroos praegu kiired ajad. “Sagimine käib, vaadatakse, oodatakse, räägitakse läbi ja kombatakse hindasid. Praegu peaksid kõik turuosalised hoidma selget pead ning mõistlikku joont ja tegema vajadusel kompromisse, et majanduslanguse mõju tasandada,” ütles Ränk.

“Alles veebruar oli 1Partnerile kinnisvaravahenduses kogu 15-aastase ajaloo parim kuu, vahe aprilliga tuleb kindlasti tuntav. Pikas plaanis pead norgu lasta ei ole mõtet - inimestel on igal ajal vaja kodu, kus elada ja kinnisvaraäri seisma ei jää. Ka kinnisvarabüroo ise on kohanenud ning vahendusteenused ning nõustamine toimub rohkem veebis,” lisas Ränk.

Meelis Ränk on töötanud erinevatel juhtivatel müügitööga seotud kohtadel alates 2004. aastast.

2004. aastal Eestis asutatud 1Partner gruppi kuulub kolmes Balti riigis kinnisvara hindamise ja müügiga tegelev 1Partner Kinnisvara, kinnisvara arendamisele ja investeeringute nõustamisele suunatud 1Partner Advisory, ehitusfirma 1Partner Ehitus ning hoonete haldamisega tegelev 1Partner Haldus. 1Partner Kinnisvaragrupi 2019. aasta käive oli 7,3 miljonit eurot. Ettevõtte kolme riigi esindustes töötab 120 inimest.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111