bestsales .ee • 15 aprill 2020

Positiivsed müügiinimesed: 63% usub, et kriis möödub 4-6 kuuga

Müügijuhtimise tarkvara ettevõtte Pipedrive’i 1424 müügi- ja turundusvaldkonnas töötava inimese seas tehtud uuringust selgus, et 70% müügi- ja turundustiime ei ole kriisi tõttu oma töötajate arvus veel muudatusi teinud, kuid 26% on juba pidanud ettevõtte sees töötajate rolle vahetama või tööülesandeid kohandama.

Foto: Helloquence on Unsplash

Ainult 4% vastanutest ütles, et nad palkavad müügi ja nõudluse kasvu tõttu täiendavalt töötajaid.

Pipedrive’i tehnoloogiajuhi Sergei Anikini sõnul kinnitavad globaalse küsitluse tulemused, et kuigi kriisiaja pikkuse osas valitseb ebaselgus, on suur osa müügi- ja turundustiimidest uuele olukorrale kiiresti reageerinud. “Praegustes keerulistes tingimustes on müügis ja turunduses võtmeteemadeks klientidega tugeva sideme hoidmine ning oskus orienteeruda kiiresti ümber toodetele ja teenustele, mille järele täna muutunud keskkonnas vajadust tuntakse,” lisas Anikin.

Uuringust tuli välja, et 63% müügi- ja turundusinimestest usub kriisi möödumist 4-6 kuu jooksul. Koguni 62% vastanutest on kohandanud oma pakkumisi, et need vastaksid paremini klientide praegustele vajadustele.

Pipedrive viis küsitluse läbi oma aprilli alguses toimunud veebiseminari “Müük ja turundus COVID-19 pandeemia ajal” osalejate seas.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111