Icefire’i müügidirektoriks sai Urmas Kamdron

Pikaajaline koolitaja Urmas Kamdron asus mai alguses tööle Icefire müügidirektori ametikohale.

Urmas Kamdron  Foto: Erakogu

Tema uue väljakutse fookus on andmemaardlate korrastamine ja selle tööga klientidele lisaväärtuse loomine.

„Miks ma tegin sellise otsuse peale tööd paljude ettevõtetega aktiivse müügi rindel? Vastus on väga lihtne, viimasel aastal on mulle selgeks saanud, et oskus inimsuhtlust luua ehk kliendisuhet ehitada on loomulikult iga müügiinimese jaoks hädavajalik,“ rääkis Kamdron. Ta lisas, et igas äris on kriitilised kaks oskust – inimsuhete hoidmine ja süsteemid.

Süsteemid on olulised selleks, et kliendisuhe oleks ka digitaalselt talletatud ja selle info põhjal saaks peale esmast müüki ka kõik klienditeenindajad teha olulisi otsuseid. „CRM pole kaugeltki ainuke süsteem, mida homse päeva müügiosakond ja klienditeenindus vajavad,“ lisas Kamdron.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111