Best Sales • 18 juuni 2020

Pipedrive saab uue tegevjuhi

Sel nädalal kümnendat sünnipäeva tähistava müügitarkvara ettevõtte Pipedrive etteotsa asub Silicon Valley taustaga äritarkvara Zoho senine president Raj Sabhlok.

Raj Sabhlok hakkab juhtima 2010. aastal eestlaste poolt asutatud müügijuhtimise tarkvara ettevõtet Pipedrive.  

Timo Rein, kes on Pipedrive’i kaasasutaja ja juht selle loomisest saadik, suundub alates juulist ettevõtte nõukogu esimehe kohale.

Raj Sabhloki sõnul ootab ta pikisilmi Tallinnasse tulekut ja uuele ametikohale asumist. "Pipedrive on jätkanud oma kiiret kasvu tänu hinnatud tarkvarale, võimekusele kiiresti turumuutustele reageerida ning tugevale organisatsioonikultuurile. Mul on rõõm liituda ettevõttega, mis on siiralt pühendunud nii oma klientidele kui ka töötajatele,” sõnas üle 20-aastase tehnoloogia- ja juhtimiskogemusega Sabhlok. "Timo sihiks on Pipedrive’i asutamisest alates olnud intuitiivse müügitarkvara arendamine, mis suurendaks töö tulemuslikkust, kuid on samaaegselt lihtne kasutada. Minu ülesandeks on tugevale vundamendile rajatud ettevõtet edasi arendada ning kiiret kasvutrendi jätkata,” lisas ta.

Timo Reini sõnul oli Pipedrive’i asutajate eesmärgiks tõsta CRM-lahenduste standardit nii kasutatavuse kui ka tõhususe osas. “Tahtsime arendada tarkvara, mis peegeldaks müügiinimeste mõtteviisi ja tegelikke vajadusi. Seda, et oleme valinud õige tee, kinnitab Pipedrive’i kliendibaasi kasv rohkem kui 90 000 müügimeeskonnani üle kogu maailma, säilitades samaaegselt ettevõtte kasumlikkuse,” sõnas Rein.

"Annan Pipedrive’i headesse kätesse - Raj on CRM-valdkonna üks kogenenumaid tegijaid maailmas, kellel on suured kogemused mitme tootega ettevõtete juhtimisel,” kinnitas Rein. “Tema juhtimisel jätkab Pipedrive oma tooteportfelli laiendamist, tugevdades oma positsiooni lihtsasti kasutatava ja tulu loova tarkvarana, toetades nii müügimeeskondi kui ka muid osakondi, mis panustavad ettevõtte üldisemate eesmärkide saavutamisse.”

Pipedrive tuleb juubeliaastal välja mitmete tootearendustega, sealhulgas:

- Uus UI/UX: vertikaalne navigatsioon töövoo parandamiseks

- Müügivihjete tööriist, mis sisaldab nii reaalajas vestlust, täiustatud statistikavõimalusi ning veebivorme

- E-posti turunduse automatiseerimine: võimas ja hõlpsasti kasutatav tööriist, mis ühendab müügi- ja turundusandmed selgema ülevaate ja paremate tulemuste saamiseks.

- Pipedrive Insights: kohandatavad müügiaruanded ja interaktiivsed tulemustabelid, mis annavad selge ülevaate müügitegevusest.

- Dokumendihaldus: tööriistakomplekt, mis lihtsustab ja automatiseerib müügimeeskondade hinnapakkumiste ning lepingute loomist, saatmist ja haldamist.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111