Pipedrive kuulub maailma parimate CRM tarkvarade esikolmikusse

USA väljaanne U.S. News & World Report valis Eesti päritolu müügitarkvara maailma parimate kliendisuhete halduse platvormide hulka. Pipedrive jagab edetabelis "Parim CRM tarkvara 2020" teist kohta.

Pipedrive’i tunnustati müügikontaktide juhtimise, automatiseerimise, suhtluse jälgimise ning aruandluse tööriistade eest, mis aitavad paremini müüa ning kasvatada ettevõtte tulusid.  Foto: Liis Treimann

Pipedrive'i uue tegevjuhi Raj Sabhloki sõnul kinnitab maailma CRMide esikolmikusse kuulumine, et Pipedrive'il on tugev toode.

„Pipedrive on algusest peale olnud müügipõhine CRM. Meie eesmärk on katta kogu müügitsükkel alates müügikontaktide prioriseerimisest ja automatiseeritud töövoogudest kuni heade kliendisuhete eest hoolitsemiseni. Plaanime jätkata tootearendust lahendustega, mis aitavad müügimeeskondadel ja teistel klientidega tegelevatel tiimidel oma tööd paremini ja tulemuslikumalt teha,” sõnas Sabhlok.

U.S. News & World Report kiitis Pipedrive’i laiapõhjalist äpiturgu, mille rohkem kui 200 rakendust aitavad suurendada tootlikkust ja tõsta müügitulemusi. Samuti toodi esile Pipedrive’i integratsioone Google Appsi ja Google Drive’iga, mis tagavad kontaktide, kalendrite ja dokumentide sujuva sünkroonimise. Arvustuses hinnati kõrgelt ka Pipedrive’i lihtsasti navigeeritavat veebirakendust.

Edetabeli koostamisel võeti arvesse CRM tarkvarade hinda, omadusi, skaleeritavust ning sobivust erinevas suuruses ettevõtetele. Analüüs põhines professionaalide ja kasutajate hinnangutel ning erinevate kliendisuhete haldamise platvormide võimaluste võrdlusel.

Pipedrive on ka varasemalt mainekaid tooteauhindu võitnud. Näiteks USA nõustamisfirma Motley Fool valis Pipedrive’i kõige lihtsamini kasutatavaks kliendisuhete halduse tarkvaraks. Lisaks on Pipedrive

Pipedrive on 2010. aastal Timo Reini, Urmas Purde, Ragnar Sassi, Martin Henki ja Martin Tajuri asutatud müügijuhtimise tarkvara ettevõte.

U.S. News & World Report on 1933. aastal loodud USA meediaettevõte ning maailma juhtiv erinavate valdkondade edetabelite koostaja.

Jaga lugu:
Seotud lood
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111