bestsales .ee • 1 september 2020

Muudatused Telia Eesti müügi- ja turundusüksuses

Alates septembrist on Telia Eesti ärikliendiüksuse juht Holger Haljand. Lisaks jätkavad alalistel positsioonidel kolm Telia juhtkonna liiget, kes varasemalt olid kohusetäitja rollis – era- ja turundusüksuse juht Kristjan Viilmann, müügi- ja teenindusüksuse juht Katre Liiberg ning personaliüksuse juht Ingrid Viinapuu.

Holger Haljand  Foto: Andres Haabu

“Olen uhke, et saame oma talentidele pakkuda uusi põnevaid võimalusi ning väljakutseid! Meil on tugev tiim, kes viib nii Telia kui Eesti tulevikku,” kommenteeris Telia juht Robert Pajos.

Holger Haljand oli eelnevalt Telia Eesti erakliendi- ja müügikanalite üksuse juht, kes viimased kuus kuud töötas Telia Rootsis, juhtides sealset erakliendi mobiiliteenuste üksust ning kuuludes Telia Rootsi juhtkonda. Septembrist jätkab Haljand Telia Eesti juhatuse liikme ja ärikliendi üksuse juhi rollis.

Kristjan Viilmann on Eesti telekomisektoris töötanud üle 15 aasta ning omab pikka kogemust nii mobiili-, interneti- kui TV äri arenduses. Viimased neli aastat täitis ta Telia erakliendiüksuse ärijuhtimise osakonna juhi rolli. Nüüdsest juhib Viilmann Telia Eesti era- ja turundusüksust ning peatselt saab temast ka Telia Eesti juhatuse liige.

Katre Liiberg on olnud Telia müügi- ja klienditeeninduse üksuse juhi kohusetäitja rollis märtsist. Eelnevalt juhtis ta pea neli aastat Telia esinduste võrku ja klienditeenindust. Enne Teliasse tulekut töötas Liiberg üle 10 aasta erinevates rahvusvahelistes jaeettevõtetes.

Ingrid Viinapuu on Telias varasemalt töötanud lisaks personalivaldkonnale ka ärikliendiüksuses. Viimati töötas ta kaks aastat Telia Company personaliüksuses tulemusjuhtimise valdkonna juhina, enne seda oli aga üheksa aastat tehnoloogiaüksuse HR partner.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111