bestsales .ee • 2 september 2020

Kahe nädalaga müüdi Eestis 5 Ferrarit

Augusti keskel Tallinnas avatud Ferrari esindussalongist osteti kahe nädalaga viis uut Ferrarit.

Ferrari esindussalong  Foto: Liis Treimann

Ferrari Eesti esindussalongi juhi Torsten Kihlmani sõnul läks superautode müük üle ootuste hästi käima. “Selle aasta eesmärk oli müüa 4-5 autot, kuid vaid kahe nädalaga osteti kaks Ferrari 812 Superfasti ja kolm Ferrari F8-t,” ütles Kihlman.

“Salongi avamine tekitas suure huvi ja üllatavalt palju inimesi on masinad uudistamas käinud. Paar ostjat olid juba pikalt oma Ferrarist unistanud, aga soetati ka emotsiooni pealt – lihtsalt kohapeal tekkis huvi,” rääkis esindussalongi juht.

Tema sõnul jäävad kõik ostetud autod Eesti tänavatele sõitma, aga rohkem infot nad klientide kohta kahjuks anda ei saanud.

Ferrari 812 Superfast hinnad algavad 302 582 ning F8 puhul 226 776 eurost. “Uue Ferrari hinda ei saa kunagi tingida, see on alati see, mis sildi peal kirjas. Eesti maksud on Soomest madalamad ning seetõttu saavad eestlased oma Ferrari tunduvalt soodsamalt kätte näiteks kui teisel pool lahte,” lisas Kihlman.

Soome suurimale luksus- ja sportautomüüjale Luxury Collection kuuluv Tallinna autosalong pakub ka palju teisi eksootilisi automarke. Tallinna esindussalongist osteti kahe nädala jooksul lisaks Ferraridele ka näiteks üks kasutatud Lamborghini Huracán.

2009. aastal asutatud Luxury Collection on Ferrari ametlik maaletooja ja hooldaja. Mullu müüs Luxury Collection 270 autot, sealhulgas 50 Ferrarit. Ettevõtte 2019. aasta käive oli 31 miljonit eurot.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111